fredag 27 december 2013

355. Tema 321 av 365, Trygg

Kanhända katten känner sig extra TRYGG när han ligger under
mattan i stället för på den.
(Katten fick så konstiga ögon av blixten. Visst, det går att redigera
i något fotoprogram, men det fick vara.)

5 kommentarer:

  1. Känner sig trygg, men det är ju lite osäkert för honom... Jag har själv haft en "sköldpadda" som gillade att krypa under mattan och överkastet. Tur att katter är mjuka och har snabba reflexer.
    Reflexer i ögonen ska man inte bry sig om när man försöker avsluta 365-utmaningen. ;) Då gäller det att hitta tolkningar - men den här bilden är fin i alla fall! Gilla kompositionen där golvet, kissen och mattan får ungefär lika stor del var i bilden.
    Lycka till med resterande bilder och nästa år om du fortsätter.
    Gott nytt år!

    SvaraRadera
  2. Rolig Bild tror att katten vill att du skall fixa honom/henne en filt i julklapp
    önskar Gott Nytt År

    SvaraRadera
  3. Det kan vara en trygghet för katter att dom reflekterar ljus så fint med sina ögon, rena reflexerna i mörkret och det har säkert räddat mer än en katt från att bli överkörd. Den ser så lugn och trygg ut där under mattkanten och litar nog helt på att husfolket tar hänsyn till den.

    SvaraRadera
  4. Hahaa... Lilltjejen eller bitvargen får ofta sådana ögon! Annars är det vår Tjej som vi snubblar över dock inte under matta men väl halvvägs under sängen! Senast i natt höll det på att gå illa då hon lagt sej där jag inte trodde! Hon var nog sur att Bitvargen snott en plats högt upp i vår säng! Hoppas hon då blir glad att Lilltjejen åker hem om några timmar!!! Kram ;D

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.